Chat with me
"First they came for the Socialists, and I did not speak out — because I was not a Socialist. Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out — because I was not a Trade Unionist. Then they came for the Jews, and I did not speak out — because I was not a Jew. And then they came for me — and there was no one left to speak for me. – Martin Niemöller „Eloször a szocialistákért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam szocialista. Aztán a szakszervezetek tagjaiért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam szakszervezeti tag. Aztán a zsidókért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam zsidó. Aztán értem jöttek, és már nem volt, aki felemelje a szavát - értem.” – Martin Niemöller Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat. Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich nicht protestiert; ich war ja kein Gewerkschafter. Als sie die Juden holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Jude. Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte. – Martin Niemöller ** To sit back hoping that someday, some way, someone will make things right is to go on feeding the crocodile, hoping he will eat you last - but eat you he will. - Ronald Reagan

Egyéni órák   

Az egyéni órák egyszerűek és kényelmesek. Az első órája után megvásárolhatja kuponjait, és ez elsőbbséget biztosít Önnek abban, hogy az órái időpontját megválaszthassa.

Angolórák egy jó kedélyű amerikaival!

Egyéni, kedvezményes, 10, 20 30 alkalomra szóló kuponcsomagok

 • A 90 perces, egyéni óra két személynek csak 1000 forinttal kerül többe.
 • Sem az ár, sem az elvek nem változnak a jelenlegi hallgatóknak.
 • A fel nem használt kuponokat el lehet adni, vagy egy barátnak ajándékozni.

A főidő 17 és 19 óra között van (19.30, ha én utazom Önhöz).

Azok, akik a főidőbe regisztrálnak, és gyakran törlik az óráikat, a következőkre számíthatnak:

 • elveszíthetik a lefoglalt időpontjukat,
 • osztoznak az órán valakivel,

Megjegyzés: Elsőbbséget élveznek nálam, hogy az eredeti időpontjukra visszakerüljenek, azok, akik vakációra mennek, kisbabájuk van, vagy váratlan családi gonddal küzdenek! A diákok gyakran hívnak, és betöltik az üres helyeket.  Ha az Ön által kedvelt időpont betöltődik, új opciót ajánlok Önnek.

 • minden egyes alkalomra
  7 000 Ft / 90 perc
  5 000 Ft / 60 perc
 • 10 alkalomra szóló csomag
  6 800 Ft / 90 perc = 68 000 Ft
  4 800 Ft / 60 perc = 48 000 Ft
 • 20 alkalomra szóló csomag
  6 600 Ft / 90 perc = 132 000 Ft
  4 600 Ft / 60 perc = 92 000 Ft
 • 30 alkalomra szóló csomag
  6 400 Ft / 90 perc = 192 000 Ft
  4 400 Ft / 60 perc = 132 000 Ft

A magánórák díjak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Nyelvoktatás