Chat with me
"First they came for the Socialists, and I did not speak out — because I was not a Socialist. Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out — because I was not a Trade Unionist. Then they came for the Jews, and I did not speak out — because I was not a Jew. And then they came for me — and there was no one left to speak for me. – Martin Niemöller „Eloször a szocialistákért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam szocialista. Aztán a szakszervezetek tagjaiért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam szakszervezeti tag. Aztán a zsidókért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam zsidó. Aztán értem jöttek, és már nem volt, aki felemelje a szavát - értem.” – Martin Niemöller Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat. Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich nicht protestiert; ich war ja kein Gewerkschafter. Als sie die Juden holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Jude. Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte. – Martin Niemöller ** To sit back hoping that someday, some way, someone will make things right is to go on feeding the crocodile, hoping he will eat you last - but eat you he will. - Ronald Reagan
Chris Dias

A Mediaaccesst 2003-ban alapította egy amerikai és szeretett felesége, Ildikó. Pont itt vár rád az az angolnyelv-tanulási mód, amelyet keresel, és mi a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk neked, hogy sikeres lehess velünk. A legfontosabb dolog, amelyre szeretnénk, ha emlékeznél az, hogy bárki, aki angolt akar tanulni fejlődhet és tud is fejlődni velünk, legyen az 9 vagy 99 éves.

Olyan gyakran jöhetsz ide, amilyen gyakran itt elérhető vagyok, vagy amilyen gyakran az alkalmas neked, választhatsz magadnak időpontokat, megváltoztathatod őket, vagy jöhetsz bármikor a hivatali órák alatt, hogy használd azokat az anyagokat, amelyekre szükséged van – de akár SKYPE -olva is tarhatunk órákat. Ezek a lehetőségek és én csupán segítő eszköze vagyok annak, hogy olyan hatékonyan érhesd el céljaidat, amennyire csak szeretnéd; külföldi létem ellenére bizonyított az a képességem, hogy minden szinten tudok nyelvtant tanítani – ezzel szemben, egy magyar származású angol tanár rendszerint csak pár dologban tűnik ki– tehát itt bármely különlegességet is megtanulhatsz az angol nyelvről, bármely általad választott módon.

Támogatunk abban, hogy olyan gyorsan érd el céljaidat, amilyen gyorsan csak lehet, lehetővé téve, hogy olyan rugalmas lehess örökké változó és zsúfolt életünk és időbeosztásunk mellett, amennyire csak tudsz, hatékonyan vezetve téged az áhított irányokba, bátorítva a kapcsolatok kialakulását a tanítványok vagy szakemberek/barátok között, és megtanítva a szakterületed és/vagy hivatalod zsargonját.

Én vagyok az egyetlen olyan ember, akinek egyéni, csoportos és irodán kívüli órái szigorúan az elsőnek jön elsőként szolgáljuk ki elven alapulnak. Ha rögzítetted az óráidat, akkor rendszeresen célszerű járnod, mert különben másokkal ütközhetsz. Szinte semmi veszteség nem ér, ha az utolsó pillanatban változtatod meg az órád időpontját. Az árak és ajánlatok valójában azon alapulnak, hogy mire is van szükséged, de az irányárak, amint lehet, fel lesznek tüntetve (rögtön, ahogy az időm megengedi). Ha kuponokat vásárolsz, a kapcsolatunk sokkal szilárdabbá válik.

A stílusomat két fő kezdeményezésben lehetne összefoglalni. Az elsőt a szlogenünk összegzi: Ez egy „all-you-can-eat English development program”, azaz „Ehettek, amennyi belétek fér” – stílusú angolnyelv-tanulási program. A fejlődésed egyedül csak tőled függ. Ez nem olyan, mint a csaknem mindig túl sok információtól terhes intenzív tanfolyamok, és nem is olyan, mint a határidőig tartó kurzusok. Ezt különösen az új tanítványoknak, illetve közületek azoknak fontos megérteni, akik még keveset tudnak angolul. Bár törve egyre jobban tudok magyarul, mégis angolul jobban szeretek beszélni, és azt hiszem, te is ezt kedveled majd jobban velem kapcsolatban – a kétszemélyes óráim nem a `kényes ` témák miatt vannak, hanem azért, mert így mindegyikőtöket a saját szintjén tudom tanítani, abban az időpontban, amikor nektek alkalmas.

A másik kezdeményezés az, hogy többféle eszközhöz ajánlok többféle elérhetési módot olcsóbb és kényelmesebb tarifákkal. Ezek között van irodai szoftver tréning, internet-elérhetőség, és még több olyan program van fejlesztés alatt, amely abban segíthet téged, hogy egy modellezett vállalati környezetben tökéletesítsd szakmai hozzáértésedet.

Már jelenleg is sok könyv áll rendelkezésre: könyvelési ismeretek, pszichológia, menedzsment, előadói tréning, biológia, földrajz, MS Office 2003 és 2007 – valamint az angolnyelvvizsgára felkészítő minden olyan teszt, amelyről eddig hallottam.

A MediaAccess céljai és üzleti modellje minket foglal magába, az együtttanulást, találkozást más, jó szakemberekkel, és ezek során elérve mindazt, amit a segítségemmel el akartál érni.

Köszönöm, és remélem, hogy hamarosan látlak.