Chat with me
"First they came for the Socialists, and I did not speak out — because I was not a Socialist. Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out — because I was not a Trade Unionist. Then they came for the Jews, and I did not speak out — because I was not a Jew. And then they came for me — and there was no one left to speak for me. – Martin Niemöller „Eloször a szocialistákért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam szocialista. Aztán a szakszervezetek tagjaiért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam szakszervezeti tag. Aztán a zsidókért jöttek, és nem emeltem fel értük a szavamat – mert nem voltam zsidó. Aztán értem jöttek, és már nem volt, aki felemelje a szavát - értem.” – Martin Niemöller Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat. Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich nicht protestiert; ich war ja kein Gewerkschafter. Als sie die Juden holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Jude. Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte. – Martin Niemöller ** To sit back hoping that someday, some way, someone will make things right is to go on feeding the crocodile, hoping he will eat you last - but eat you he will. - Ronald Reagan

Köszönöm, hogy meglátogatod az “Ifjúsági sarkot”

Érdekes videókat és más menő dolgokat fogsz itt találni fiatal tehetségekről. Ezek a videók nemcsak a legfiatalabb tanítványaimnak szólnak, akik jelenleg nyolc-tíz évesek, de azoknak a diákoknak is, akik a kezdőtől a felső középszíntig terjedő tudással rendelkeznek, és fejleszteni kívánják előadói, megértési képességeiket és kommunikációs készségüket. 

Remélem, hogy ez a sarok ösztönzi és  megsokszorozza a legfiatalabb tanítványaim álmait, és így ezekből a fiatal csemetékből a lehető legjobb válik. Ugyancsak hasznos az idősebb tanítványaim megértési és társalgási képességeinek pallérozására is.

Vigyázat! Ezeknek a videóknak a megnézése maradandó benyomást okoz! Nézd őket a saját belátásod szerint!

 

Children Learning Tools